Aymar, solucions per a la construcció i morters des de 1943

AYMAR SAU és una empresa dedicada a la fabricació de morters, formigons i triturats d'àrids de marbre, on s'apliquen uns estàndards de qualitat per poder satisfer en tot moment les especificacions i requeriments dels nostres clients, basats principalment en la regularitat del servei, homogeneïtat , innovació i millora constant dels nostres productes, així com el compliment de la reglamentació vigent.

La nostra història es remunta a més de 75 anys enrere i des dels seus inicis s'ha desenvolupat, ampliant-se i perfeccionant-se en un procés de millora contínua mitjançant l'aplicació de tècniques i maquinària d'última generació, de la mà d'una plantilla composta per professionals de primer nivell en contínua progressió.

Actualment disposem de diferents explotacions de marbre al massís del Montseny (Barcelona), on destaca l'explotació subterrània anomenada "Xauxa", que ens permet extreure uns àrids de marbre d'alta qualitat, que són la matèria primera utilitzada en els nostres productes, la raó per la qual posseeixen unes característiques i qualitats úniques.

La producció i distribució es realitza a la Planta que tenim a Sant Celoni (Barcelona), on triturem i classifiquem el marbre que extraiem de les nostres pedreres, i a partir del qual fabriquem els morters i formigons.

A la planta situada a la ciutat de Meknes al Marroc, a través de la societat participada "A & Z Mortier du Maroc", fabriquem morters industrials i distribuïm materials de construcció per a la zona d'influència del nord d'Àfrica.


Sistema de gestió integrat

La política de gestió integrada aplicada per AYMAR SAU en tots els seus processos, ens permet assolir i garantitzar els més alts estàndards a nivell de qualitat en tots els productes i solucions, les actuacions relacionades amb el mediambient i la prevenció dels riscos laborals. AYAMR SAU desenvolupa tota l'activitat relacionada amb la mineria seguint uns alts criteris de sostenibilitat.

Fites aconseguides

Des de fa més de 75 anys, AYMAR SAU treballa evolucionant dia a dia, buscant l'excel·lència i amb el compromís d'aportar un valor afegit diferencial a tots els nostres clients.

Centres productius

AYMAR Sant Celoni

Planta i oficines Ctra. C-35, KM. 58, Ap. de correos nº1
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Tel. 93 867 00 00
Fax. 93 867 02 87

Google Maps

AYMAR Meknes

Planta i oficines  “A&Z Mortier du Maroc” Zone Industrielle Mejjat,
Lot, 140 Meknes
Tel. 00 (212) 0535516929

Google Maps
X