Actualitat

07.10.2021

ADIMAR FLEXIBLE. Certificació respecte a l'Emissió de substàncies orgàniques volàtils (COV)

En línia amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i amb l'objectiu de salvaguardar el medi ambient, la salut de l'aplicador i la dels usuaris dels llocs en què s'apliquen els nostres productes, treballem en el desenvolupament de productes amb baixíssima emissió de substàncies orgàniques volàtils (VOC) exempts de dissolvents, per a millorar el benestar en els edificis on són utilitzats.
Al juny de present 2021 vam sotmetre a assajos nostre adhesiu per a rajoles ceràmiques ADIMAR FLEXIBLE fa a l'emissió de substàncies orgàniques volàtils (COV) segons les normes i protocols EN 16516, ISO 16000 i classificació EMICODE, determinant que el producte compleix amb els requisits EC1 PLUS de la classificació EMICODE i com "Classe A +", segons els criteris establerts pel Ministeri Francès d'Ecologia, Desenvolupament Sostenible, Transport i Habitatge.
La clasificació EC1 PLUS garanteix els límits d'emissió més estrictes de mercat i proporciona als usuaris i consumidors el més alt nivell possible de seguretat pel que fa a emissions nocives.
La "classe A +", és la més alta classificació que certifica que el producte no desprèn compostos orgànics volàtils perjudicials per a les persones.
Aquestes acreditacions són necessaris per a l'aplicació dels productes en edificis amb certificacions tipus LEED o BREEM necessàries per construir un edifici verd.
L'adhesiu per a rajoles ceràmiques Adimar Flexible és un adhesiu de ciment millorat amb lliscament reduït, temps obert perllongat i deformable de l'tipus C2TES1 acord amb la norma UNE-EN 12004: 2017, dissenyat amb àrids de marbre, ciment i additius especials que li confereixen unes propietats d'adherència, lliscament i retenció d'aigua idònies per a la col·locació de peces ceràmiques.

Productes - AYMAR (aymarsa.es)-Adimar-Flexible

X